Hoewel ik al enige tijd actief was op Instagram, had ik mijn blog nog maar nét gestart, of ik ontving al een hele leuke e-mail van Mara van HomeDeco.nl. Ze was enthousiast over styledbysabine.com en vroeg zich af of ik “Blogger we Love” wilde worden op HomeDeco.nl. Je begrijpt dat ik dit natuurlijk een hele eer vond en direct ja heb gezegd! Ik werd vervolgens gevraagd om een aantal vragen over mijn interieur te beantwoorden en daar heeft Mara een onwijs tof artikel van gemaakt. Ik werd helemaal verlegen van de complimenten over ons huis!

 

HomeDeco.nl

Als interieurverslaafde wist ik uiteraard al lang van het bestaan van HomeDeco.nl af en maakte ik ook al vaak gebruik van hun website. Er verschijnen zeer regelmatig interessante blogartikelen, die ik graag lees en daarnaast kun je heel veel artikelen ook direct via hen aanschaffen. Ook vind je de zogenaamde Decodeals op hun website, waarbij je de mooiste producten met hoge kortingen kunt aanschaffen. Zo hebben ze momenteel hele toffe vloerkleden als Decodeal die je al vanaf € 39,00 kunt bestellen.

xenos bakkerskast

Binnenkijken

Naar mijn mening het allerleukste onderdeel van HomeDeco.nl is nog wel de mogelijkheid om je eigen binnenkijker te uploaden. Dit kun je zowel via de website doen als via de speciale Binnenkijken app. Ik voeg zelf regelmatig een nieuwe foto toe aan mijn binnenkijker in de app. Net als op Instagram kun je ook hier likes en comments uitdelen. Bij het uploaden van je foto kun je aangeven van welke ruimte de foto is (bijvoorbeeld woonkamer of badkamer), wat het gericht zoeken naar inspiratie voor een bepaalde kamer ook heel makkelijk maakt. Al een aantal keer werd een foto van mijn binnenkijker door HomeDeco gedeeld op hun Instagram account of in hun e-mail nieuwsbrief. Hartstikke leuk natuurlijk!

 

Ik ben erg benieuwd of jij ook al gebruikt maakt van de Binnenkijken app van HomeDeco en wat je van het interview vindt.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!