Het is weer tijd voor een nieuwe update over mijn blog en werk. Ik merk altijd dat jullie het leuk vinden om een kijkje achter de schermen te krijgen en meer te lezen over de dingen waar ik mee bezig ben. Ik vertel je vandaag o.a. over een aantal leuke nieuwe projecten en geef je een update over mijn verdere plannen.

Blog en bezoekers

In mijn vorige update vertelde ik dat ik voor het eerst 20.000 unieke bezoekers in een maand had verwelkomd op StyledbySabine.com. Inmiddels stijgt dit aantal rustig wat verder door en dat blijft heel erg leuk om te zien. Op Instagram tik ik bijna de 10.000 volgers aan, wat ik helemaal een bizar idee vind. Het zijn natuurlijk maar getallen, maar ik vind het heel bijzonder om deze groei te zien en kan me bijna niet voorstellen hoeveel mensen dit zijn. In de vorige update schreef ik al kort iets over mijn mailinglijst. Deze heeft ondertussen best wat leden gekregen en ik heb nu drie keer een heuse nieuwsbrief verzonden. Ik vind het soms nog lastig om te bedenken wat ik daar nu het beste in kan zetten. Voor nu probeer ik ongeveer maandelijks een gezellig bericht te sturen met nieuwtjes en tips. Als je suggesties hebt, zijn die natuurlijk van harte welkom.

Bloemenideetjes

Al vaker werkte ik samen met de kwekers van de chrysant, een hele veelzijdige snijbloem die in tig soorten te verkrijgen is. De komende maanden mag ik als ambassadeur van deze bloemen aan de slag en zal ik je maandelijks op Instagram een leuk idee laten zien met bloemen. Op m’n blog zal één van deze ideeën ook verschijnen. Zo wil ik graag een DIY laten zien met een combinatie van macramé en bloemen. Op m’n blog komt een stappenplan en zo kun je dit zelf ook namaken thuis. Voor de andere bloemencreaties kun je me op Instagram volgen.

Meer tuinblogs

De komende tijd zul je daarnaast vaker blogs over de tuin vinden op mijn website. Ik ga een samenwerking aan met Welkoop en zal elke maand iets schrijven gerelateerd aan één of meerdere producten uit deze winkel. Zo ga ik aan de slag met het onderhoud van onze mini moestuin, ga ik een poging wagen om mijn dorre buxus weer groen te krijgen en heb ik een gadget gekocht voor mijn kamerplanten. Ik vind dit een hele leuke kans om meer te leren over tuinieren en producten te testen in onze kleine tuin. Binnenkort mijn bevindingen!

Pokon make-over resultaat

Om nog even in de groene sferen te blijven, wil ik ook meteen iets vertellen over de Pokon make-over die ik recent heb gedaan. Dit was een superleuke stylingklus bij een winnaar van de winactie van Pokon. Met 1000 euro budget heb ik haar woonkamer een hele gezellige nieuwe look gegeven. Ik heb heel veel zin om het resultaat te laten zien, maar daar moet je nog heel even geduld voor hebben…. Er volgt ergens volgende week (waarschijnlijk) een artikel met alle voor- en nafoto’s en een video. In het najaar heb ik weer een hele gave samenwerking met Pokon, dus stay tuned!

Workshops interieurfotografie

De laatste weken geef ik steeds vaker workshops interieurfotografie. Grappig hoe dan iets opeens stormloopt en dan in andere tijden juist weer helemaal niet. Ik heb zelf ondertussen ook een workshop fotografie bij collega Muk van Lil gevolgd en heb me dus ook nog verder in het vak kunnen bekwamen.

Mocht je ook zin hebben om meer te leren over interieurfotografie? Stuur me dan gerust een berichtje om een afspraak te maken. In 2,5 uur leer ik je de basis van de fotografie zodat je je camera helemaal onder controle hebt, geef ik je tips om een interieur zo goed mogelijk op beeld vast te leggen én gaan we de gemaakte foto’s ook samen nabewerken. In juli en augustus kost de workshop nog 175 euro incl BTW. Vanaf september gaat de prijs omhoog.

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!