fbpx

Binnenkijker op InteriorJunkie.com!

 • Binnenkijker InteriorJunkie

Enige weken geleden alweer was Elisah van InteriorJunkie.com bij ons op bezoek. Je kent Interior Junkie vast wel, want het is één van de grootste interieurplatforms van Nederland. Eigenaresse Elisah maakt ook geregeld toffe binnenkijkers in de meest mooie huizen, dus ik vond het onwijs leuk dat ze bij ons langskwam. Het resultaat wil ik je vandaag laten zien.

Blog en interieurtips

Elisah schreef een uitgebreide blog over ons huis en interviewde me over ons interieur. Daarvan verscheen een prachtig artikel op haar website. Daarnaast deelde ik mijn beste woontips, welke je ook kunt teruglezen op haar kanaal. Ik vertelde over onze ronde eettafel en over mijn posters boven het bed,  Verder liet ik mijn grote Ixxi aan de muur zien en vertelde ik over mijn vintage tv-kastje. De katten en de hond poseerden gewillig voor de camera, wat de beelden natuurlijk extra leuk maakt.

 

Hometour op YouTube

Wil je nog meer van ons huis zien? Dat kan! Elisah kwam ook filmen en je vindt de hele hometour hiervan op haar YouTube kanaal (of bekijk de video direct hieronder).

Ik ben erg benieuwd wat jij van het resultaat vindt! Ik vind het erg tof geworden en ben onder de indruk van de prachtige foto’s die Elisah maakte, ondanks het enorm donkere weer op die dag.

 

styled by sabine signature

 

Het beeldmateriaal in dit artikel is gemaakt door InteriorJunkie.com

2018-06-25T11:31:22+02:0027-06-2018|Persoonlijk|2 Comments

2 Comments

 1. Stephanie Komen 27 juni 2018 at 09:49 - Reply

  Wat een leuke video! Ik vind jouw interieur ook echt #goals
  zo leuk hoe je alle vintage en marktplaats dingen combineert 😀

  • styledbysabine 28 juni 2018 at 14:19 - Reply

   Ha Stephanie, wat onwijs leuk om te horen! Tof dat je ook zo van vintage en marktplaats houdt. Dank voor je reactie!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Ibiza glutenvrij
Mijn Ibiza tips + glutenvrije hotspots

Misschien heb je het op Instagram gezien; wij waren een aantal dagen op Ibiza. Al een tijdje stond deze bestemming...

Sluiten