Advertisement

Enige tijd geleden alweer maakte ik de winnaar bekend van de winactie in samenwerking met Coolblue en Samsung Nederland, waarbij ik een Samsung The Frame QLED televisie weg mocht geven. Suzanne was de gelukkige winnaar en ik ging bij haar langs om haar van stylingtips te voorzien voor haar The Frame. Kijk je ook meteen mee in haar kleurrijke vintage interieur? Ik ben namelijk helemaal weg van haar huis!

Knalroze hal

Suzanne woont samen met haar dochtertje in het mooie Epe. Ik genoot alleen al van de reis erheen, want door de prachtige omgeving waande ik me even op vakantie. Het huis van Suzanne is net nieuw, maar is absoluut geen 13 in een dozijn nieuwbouwhuis. Ze heeft het namelijk zelf echt waanzinnig leuk en eigen ingericht, waardoor je verrast wordt bij binnenkomst. Niet in de laatste plaats vanwege de knalroze hal 😉

Ik vind de hal van Suzanne al zo’n fantastische plek. Hoe leuk om deze gewoon helemaal knalroze te schilderen?! Het roze kastje is van Ikea en pimpte ze zelf tot dit roze vrolijke geheel. Het hondenbeeldje vond Suzanne in de kringloop, evenals het mooie vloerkleedje.

binnenkijken kleurrijk kringloop

Woonkamer vol kringloop & kleur

Suzanne’s woonkamer is niet groot, maar wel enorm efficiënt en leuk ingericht. Het deed me qua vorm en indeling denken aan ons eigen huis en nu ik erover nadenk, is de indeling inderdaad bijna geheel hetzelfde. Qua grootte verschilt het ook niet veel trouwens. Leuk om te zien hoe Suzanne hier ook echt een hele eigen stijl aan heeft gegeven.

De muren bij de zithoek gaf ze een prachtige roze kleur van Little Greene (China Clay Dark) en de lange muur bij de eethoek en richting de keuken kreeg de kleur Windmill Lane van Little Greene. Wat verder direct opvalt, is de enorme roze bank middenin de kamer. Wat een pareltje! De kast aan de wand is er eentje van String Furniture en is een praktische en mooie oplossing voor de tv-wand.

binnenkijken kleurrijk kringloop

Suzanne houdt niet alleen van veel kleur in huis, maar is ook vaste klant bij de plaatselijke kringloop. Zo zag ik een prachtige vintage kast aan de wand achter de bank en spotte ik overal leuke vloerkleedjes, lampen en accessoires. Veel van die mooie items vond ze in de kringloopwinkel. Een echte schatzoeker woont hier dus!

In de keuken ontdekte ik trouwens ook nog een knalgele vitrinekast vol met leuke vondsten én een lekker kek behangetje. Superleuk!

binnenkijken kleurrijk kringloop

Stylingadvies The Frame

Ik mocht Suzanne voorzien van een stylingadvies voor haar The Frame QLED televisie. Suzanne heeft natuurlijk al een onwijs mooi huis en haar prachtige String Furniture kast in de tv-hoek moest zeker blijven. Ik koos daarom alleen wat accessoires voor haar uit en bedacht samen met haar welke lijst er om haar tv moest komen. We kozen voor de lichte houten lijst voor haar televisie. In overleg kozen we voor het 49 inch model van de televisie. Deze past qua formaat perfect bij Suzanne’s String Furniture kast en bij de wanddecoratie die ze al had hangen. Coolblue heeft trouwens een superhandige keuzehulp voor het bepalen van het juiste formaat televisie bij jou thuis. Je kunt zelfs gebruikmaken van een app met augmented reality functie!

Om de tv hoek helemaal mooi af te stylen, zocht ik wat accessoires uit voor Suzanne. Zo adviseerde ik haar een aantal posters in lichte houten lijsten om een beetje het “gallery wall” effect te creëren. Hierdoor lijkt The Frame nog meer op een schilderij dat aan je muur hangt tussen andere kunstwerken in.

De String Furniture kast had nog wat plek voor wat groen wat mij betreft, dus ik adviseerde haar kleine groene plantjes te kopen. Daarmee komt de tv hoek net wat meer tot leven. Om het af te maken, koos ik voor een gek wandvaasje in de vorm van een giraffe. Hier heeft Suzanne ook een leuk plantje voor gekocht.

Dit is de shopping list die ik voor Suzanne maakte.

Suzanne heeft de Samsung The Frame QLED tv inmiddels opgehangen en mijn adviezen voor de styling uitgevoerd. Het resultaat is superleuk geworden! Inmiddels staat de kerstboom er ook hartstikke gezellig bij en Suzanne maakte zelf wat foto’s van het eindresultaat. Deze zie je hieronder.

binnenkijken kleurrijk kringloop
Het resultaat met de Samsung The Frame tv Beeld door Suzanne zelf
binnenkijken kleurrijk kringloop
Beeld door Suzanne zelf.
binnenkijken kleurrijk kringloop
Beeld door Suzanne zelf.

Op de foto’s van Suzanne kun je ook goed zien hoe veelzijdig The Frame is. Je krijgt steeds een heel ander effect wanneer je een ander kunstwerk kiest als achtergrond.

Wil je meer lezen over de Samsung The Frame tv? Ik schreef een uitgebreide review met mijn bevindingen. Je koop de Samsung The Frame QLED televisie heel makkelijk online bij Coolblue. Wil je meer zien van het interieur van Suzanne? Je kunt haar volgen op haar Instagram account.

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!