fbpx

Aanvulling WOWN! collectie bij Kwantum

  • WOWN! collectie

De WOWN! collectie bij Kwantum is ontworpen door drie succesvolle interieurbloggers. De eerste collectie ligt inmiddels geruime tijd in de winkels en nu komen de drie met een update. Elke blogger heeft een aantal nieuwe producten ontworpen, welke vanaf vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Ik laat je de beelden zien.

&Suus

De collectie van &Suus kenmerkt zich door een lichte en neutrale basis, aangevuld met verschillende kleuren en contrast in stijl en materiaalgebruik. Het kussen met de pompons vind ik helemaal geweldig en het gestipte servies past daar perfect bij.

Zilverblauw

De WOWN! collectie door Zilverblauw is te herkennen aan de grote hoeveelheid kleur in combinatie met wit en opvallende grafische prints. Het tafeltje uit deze collectie zag ik zelfs al een aantal keer voorbij komen op Instagram deze week. Een echte eyecatcher wat mij betreft!

Binti Home

De collectie door Binti Home is te herkennen aan een gebalanceerd kleurenpalet van neutrale, lichte Scandinavische kleuren gecombineerd met warme etnische invloeden. Dit blijft toch wel mijn favoriete collectie. Het wandkastje heb ik meteen op mijn wishlist gezet, want jeetje, wat is die leuk! Het tafeltje vind ik ook te gek. Een soortgelijke tafel bevond zich ook al in de vorige collectie, alleen dan in een hogere variant.

 

Vanaf vandaag is deze nieuwe collectie verkrijgbaar in de Kwantum winkels en via de online webshop van Kwantum.

styled by sabine signature

Bron beeldmateriaal: Kwantum

2018-11-19T10:58:32+02:0019-11-2018|Shopping|1 Comment

One Comment

  1. Sara | MevrouwMiauw.nl 19 november 2018 at 21:14 - Reply

    Oh de Binti home collectie is ook mijn favoriet ja! Wat een mooie producten.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beddinghouse dekbedovertrek
Mini make-over van de slaapkamer met Beddinghouse

In de slaapkamer kies ik normaal gesproken altijd voor een neutraal dekbedovertrek, het liefste helemaal wit. Toen Beddinghouse mij echter...

Sluiten