Misschien weet je wel dat wij een roze muur in onze woonkamer hebben. Hoewel ik er hartstikke blij mee ben, kan ik me ook voorstellen dat je dit een beetje too much roze vindt voor je huis. Toch is roze een onwijs leuke kleur in je interieur, die je momenteel erg veel ziet. Roze laat zich makkelijk combineren met allerlei andere kleuren en hoeft echt niet barbie-achtig te zijn. Kijk mee naar mijn 5 favoriete items van dit moment waar je je huis een touch of pink mee geeft!

zeegras mand roze

1. zeegras mand

Deze leuke manden zien we al langer in het interieur voorbij komen. Ik heb er meerdere en combineer ze op allerlei verschillende manieren. Zo gebruik ik er één als plantenpot voor mijn olijfboom, één heb ik gestyled met een lichtsnoer erin en deze roze versie staat op de slaapkamer. Een plaid in deze manden geeft altijd een leuk effect, maar ook in het toilet kan deze mand dienst doen met wat gastendoekjes erin. Kortom, altijd een excuus voor een leuke mand en deze roze is natuurlijk helemaal tof. Je koopt hem hier voor slechts € 24,00.

roze plaid lidl

2. plaid

Dit roze plaid kocht ik bij de Lidl in hun online webshop. De kleur roze neigt iets meer naar koraal, maar is evengoed prima te combineren met andere kleuren roze. De Lidl is sowieso een erg leuke winkel om in de gaten te houden voor woonaccessoires, want ze hebben regelmatig toffe spullen voor een klein prijsje. Dit plaid kostte me bijvoorbeeld slechts een tientje. Momenteel hebben ze ook een actie met eetkamerstoelen die op de stoelen van Eames lijken en lampen die me een beetje doen denken aan de Van Tjalle en Jasper lampen.

roze kaarsenhouders

3. kaarsenhouders

Dit leuke trio kocht ik bij Loods5. Eigenlijk zijn de twee grote net iets anders van kleur dan de kleinere, maar dit kleurverschil kreeg ik niet goed duidelijk op de foto. De grote zijn echt lichtroze van kleur, de kleine is een meer peachy kleur. Naar mijn idee een hele leuke combinatie.

roze vazen ikea

4. vazen

Deze mooie roze vazen kocht ik recent bij Ikea. Vooral de grote met het toffe design met de witte bodem trok meteen mijn aandacht. De kleinere variant kocht ik er later bij, toen ik zag hoe leuk die twee combineerden in de Ikea. Op Instagram kreeg ik al veel leuke reacties op dit duo. Momenteel heb ik ze voor onze roze muur staan, wat een grappig ton-sur-ton effect geeft. Online vind je de grote vaas hier voor € 12,95 en de kleine hier voor € 3,99.

vitra rotary tray roze

5. vitra rotary tray

Dit is echt mijn pronkstuk van dit moment, de Vitra Rotary Tray in het roze. Al lange tijd stond deze op mijn verlanglijstje en na mijn verjaardag kon ik hem dan eindelijk afstrepen. De kleur vind ik echt geweldig en ook het design is prachtig en tijdloos. Momenteel staat ie op de salontafel, maar ook op de eettafel vind ik dit echt een aanwinst voor je interieur. De tray heeft wat mij betreft weinig opsmuk nodig en een klein plantje erop staat al onwijs leuk. Dit is wel meteen ook het duurste item uit dit artikel. Je koopt de Vitra Rotary Tray hier voor € 46,00.

roze muur woonkamer

 

Dit artikel bevat enkele affiliate links.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!