Tegenwoordig zijn er steeds meer manieren om je huis lekker te laten ruiken. Van een geurbrander, tot aan geurstokjes en huisparfums. Ik ben dol op een lekker ruikend huis en laat je vandaag mijn favoriete manieren zien om het huis van een fijne geur te voorzien.

1. Rituals geurstokjes

Rituals heeft niet alleen fijne verzorgingsproducten, maar ook hele fijne geuren voor in huis. Ik heb zelf met name ervaring met de geurstokjes en ik kan deze zeker aanraden. De geuren zijn namelijk niet te overheersend en ook niet te chemisch. Voorheen ging ik altijd voor de geurlijn Under A Fig Tree, maar deze kan ik de laatste tijd niet meer vinden. Wel zie ik nu geurstokjes met Wild Fig geur, dus mogelijk is dat de vervanger. Het Ritual of Dao parfum vind ik trouwens ook een aanrader.

 

2. Rituals geurkaars

Eveneens van Rituals, de geurkaarsen. Ik heb sinds kort een grote geurkaars van de Ritual of Dao lijn en deze ruikt echt fantastisch. Zelfs als ie niet aanstaat, ruik je subtiel de geur in de woonkamer. De meeste geurkaarsen vind ik of te weinig of juist te sterk ruiken, maar deze bevalt me precies goed. Ze zijn niet goedkoop, maar je doet er wel lang mee gelukkig.

favoriete geuren in huis

 

3. Amber blokjes

Deze geurblokjes heb ik pas recent ontdekt, maar ik ben nu al helemaal fan! In de Loods5 outlet ruikt het altijd heel lekker bij een bepaald schap en toen zag ik opeens dat dit kwam door een schaal met amber blokjes. Je kunt ze daar ook kopen in kleine stoffen zakjes en ik besloot er 5 mee te nemen. Nou, dit was echt een topplan! Ik heb ze naast m’n bed liggen en dit ruikt zo lekker. Het is een Marokkaans parfum en je kunt de blokjes gewoon ergens in huis leggen. Ook kun je ze in je kledingkast gebruiken.

 

4. Lush spray

Ik gebruik zelf geregeld Twilight spray van Lush. Dit is eigenlijk bedoeld als bodyspray, maar ik gebruik hem met name op m’n beddengoed. Het is een spray op basis van lavendel, waardoor je heerlijk kunt slapen. De alcohol walm is in het begin even heftig, maar dit trekt gelukkig snel weg en dan blijft een heerlijk geurtje over waar je lekker aan kunt snuffelen als je in bed ligt. Ik gebruik ook de bijbehorende bodylotion voor een goede nachtrust. Als je van lavendel houdt, moet je deze zeker eens proberen.

 

5. Lampe Berger

Helaas spreek ik hierbij niet uit persoonlijke ervaring, maar ik hoor altijd zo veel positieve verhalen over Lampe Berger, dat ik hem er toch bij wilde zetten. Lampe Berger is een huisparfum met een katalytische brander, waarmee je niet alleen geur toevoegt, maar ook de lucht zuivert. Je hebt keuze uit tientallen geuren, dus dit wil ik heel graag nog eens proberen.

 

Heb jij favoriete geuren in huis? Eentje die je nog echt kunt aanraden? Laat het me vooral weten!

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!