Zoals jullie vast wel weten, ben ik dol op planten. Het liefst zet ik ze overal neer in huis en ik heb inmiddels een behoorlijke verzameling. Regelmatig vragen volgers mij om hulp met de verzorging van hun planten en ik vind het dan altijd erg leuk om tips te geven. Toen blogger Mirjam van The Baby Project (en Een Goed Verhaal) mij vroeg om een gastblog te schrijven over de beste planten in de babykamer, was ik dus ook direct enthousiast.

een urban jungle in de babykamer

Planten in de babykamer is misschien niet het eerste waar je aan zou denken bij het samenstellen van de inrichting. Toch kunnen planten mooi en nuttig zijn in de slaapkamer van je kindje. Wil je weten waarom? En ben je benieuwd welke 5 planten ik je aanraad die veilig zijn voor je kindje? Je leest het hele artikel hier op The Baby Project.

Planten in de babykamer

Wil je meer lezen over een aantal van de planten die ik aanraad? Klik dan hier voor al mijn tips voor de verzorging van de bananenplant of hier voor een artikel over de ananasplant.

 

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!