Roze is één van mijn favoriete kleuren voor in huis. Toch is dit echt zo’n kleur die je met enig beleid moet toepassen, als je wilt voorkomen dat het lijkt of je in Barbie’s nieuwe paleis woont. Met het mooie weer in aantocht besloot ik het huis op te fleuren met 3 nieuwe roze items. Deze bleken ook nog eens hartstikke leuk te combineren en met de overdaad aan roze valt het volgens mij hartstikke mee. Kijk je mee?

 

Roze krukje

Normaal bestel ik eigenlijk nooit iets bij Wehkamp. Collega-bloggers en vriendinnen Ilse en Tanja wezen me er echter op dat de Wehkamp onwijs leuke items voor in huis heeft. Ik nam een kijkje en laadde direct 3 producten m’n winkelwagentje in, dus dat zegt denk ik genoeg over hun gelijk hierin. Wehkamp heeft een eigen merk met o.a. woonproducten (Wehkamp’s Own) en hier kun je zeker goed slagen. De prijzen zijn prima en de items die ik uitzocht, waren toevallig ook nog in de sale. Ik koos voor een metalen krukje in een oudroze kleur. In het echt bleek de kleur iets anders dan op de foto te zien, namelijk iets paarsiger. Toch past dat hier ook goed, zeker in combinatie met de Heart Wood muur. Een keeper dus!

roze in huis

Het krukje heeft al dienst gedaan als bijzettafel met een lamp erop en staat nu bij de eettafel als extra zitplek (eigenlijk meer ter decoratie). Zoals ik afgelopen week ook al schreef, ben ik dol op krukjes om mee te stylen in huis en dit is dus ook weer zo’n item dat ik flexibel door het hele huis heen gebruik.

 

Roze kussen

Bij de Wehkamp bestelde ik ook nog een roze kussentje. Dit kussen heeft een mooie grove stof en heeft leuke details in verschillende kleuren met een beetje een kilim-look. Ook dit item was in de sale en ik scoorde het kussentje voor slechts 11 euro. Kussentjes kan je wat mij betreft niet genoeg hebben en als ik ze zat ben, doe ik er gewoon een andere hoes omheen. Niet alleen op de bank werk ik graag met sierkussens, maar ook op fauteuils en op het bankje bij de eettafel zoals je kunt zien. Ook gebruik ik ze graag ter decoratie in de slaapkamer. Kortom, een extra kussen is altijd leuk.

roze in huis

Roze stoel

Sinds een jaar hebben we een groene Zuiver OMG stoel aan de eettafel staan. Deze zit heerlijk en is ook nog eens erg mooi. Toch werd ik acuut hebberig toen ik zag dat er nu ook een roze velvet variant van deze stoel is uitgebracht. Roze en velvet is wat mij betreft een ultieme combinatie. Ik kom geregeld in de Loods5 Outlet en had een vermoeden dat daar de roze velvet OMG stoel vast ook gauw zou verschijnen. Een paar weken wachten later stond mijn favoriet er dan ook opeens. Voor een mooi prijsje scoorde ik nu dus toch deze leuke stoel. De groene staat inmiddels op Marktplaats.

 

Hoewel ik het van tevoren niet verwacht had, kregen alle drie de roze items uiteindelijk een plekje rond de eettafel. De roze accenten geven de eethoek een vrolijke tint en zorgen voor dat echte voorjaarsgevoel. Op Instagram kreeg ik gelukkig ook direct veel leuke reacties. Voorlopig staan m’n roze aanwinsten dus gezellig in de eethoek.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!