• kilim kindred spirits

Fijne Kerst + win een kilim vloerkleed!

Lieve lezers,

 

Bij deze wil ik jullie allemaal hele fijne kerstdagen wensen. Deze week zal mijn blog helemaal in het teken van de jaarwisseling staan. Wat kun je verwachten? Uiteraard terugblikken, maar ook alvast een vooruitblik naar 2018. Ik hoop dus dat je weer gezellig meeleest.

 

Ook wil ik je nog even herinneren aan de winactie die momenteel loopt. Want hoe leuk zou het zijn om het nieuwe jaar te beginnen met een nieuw kilim vloerkleed? In samenwerking met Kindred Spirits geef ik zo’n tof kleed weg. Meedoen kan via Instagram (de foto met de tekst “winactie” in m’n feed moet je even opzoeken). Meedoen kan nog t/m 5 januari.

 

Geniet vandaag en morgen en tot gauw op mijn blog!

 

Liefs!

2017-12-25T11:49:16+00:00 4 Comments

4 Comments

 1. Myrthe 3 januari 2018 at 13:08 - Reply

  Ik vind het kleed erg mooi, maar ik heb geen Instagram.
  Ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.
  Mag ik dan toch mee doen met de verloting?

  • styledbysabine 4 januari 2018 at 13:18 - Reply

   Ha Myrthe, deze winactie is helaas alleen op Instagram. Je kunt gratis een (anoniem) account aanmaken als je alsnog mee wilt doen. Succes!

 2. Nathalie mellema 4 januari 2018 at 09:47 - Reply

  Hij is zo mooi!! Helemaal fan van het frisse design en de kleuren! Als ik hem mag winnen zou ik wel even op jouw instagram en blog kijken hoe ik hem zal neerleggen + stylen! Hij staat namelijk echt heel erg leuk! Ik heb meegedaan, zou top zijn om 2018 met dit kleed te beginnen! 💫

  • styledbysabine 4 januari 2018 at 13:18 - Reply

   Leuk dat je meedoet, succes!

Leave A Comment