Show Up 2017: een flinke dosis inspiratie en indrukken

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het de afgelopen dagen weer tijd was voor het Show Up evenement. Wellicht ten overvloede, maar Show Up is een evenement helemaal gericht op Home & Gift. Het is toegankelijk voor inkopers, maar ook voor pers en dus ook voor bloggers. Niet alleen de reeds bekende merken vind je hier, maar ook nieuwe, jonge designers die hun product voor het eerst op de Nederlandse markt komen presenteren. Kortom, een enorme hoeveelheid aan inspiratie en prachtige producten. Het is maar goed dat je hier niets kunt kopen, want anders was mijn portemonnee definitief leeg geweest. Kijk mee met mijn (foto)verslag van mijn dag bij Show Up.

 

een internationaal tintje

Voor mij was het de eerste keer Show Up, dus ik was niet helemaal zeker wat ik kon verwachten. Ik hoefde gelukkig niet alleen heen, maar had Ayla van Happy Ayla aan mijn zijde, wat het een stuk minder spannend maakte. Leuk om een collega-blogger te ontmoeten op deze manier!

Tijdens onze tour langs de stands viel het mij vooral op hoeveel buitenlandse ontwerpers er aanwezig waren. Veel van deze producten waren dan ook nog niet eerder op de Nederlandse markt verschenen. De Denen waren goed vertegenwoordigd met hun prachtig Scandinavisch design. Maar ook spraken we ontwerpers uit Duitsland, Frankrijk en zelfs uit Japan. Naast het bezoeken van de vele stands, woonden we een presentatie bij van Kirsten Jassies van JustK. Zij vertelde over het gebruik en het belang van Instagram Stories. Heel interessant en het heeft me zeker aan het denken gezet om Stories meer in te gaan zetten.

 

Voor nu, tijd voor een aantal foto’s van Show Up!

 

fotoverslag show up
Hella Duijs
Hella Duijs
Hella Duijs
Hella Duijs
Gewoon Jip
Gewoon Jip

show up overzicht

Vitra
Vitra

show up overzicht

show up overzicht

show up overzicht

Paper Eden
Handgemaakte papieren bloemen uit Japan: Paper Eden
Paper Eden
Paper Eden

Show up

Green lifestylestore
Green Lifestylestore
Purple Frog
Schommels van Purple Frog

Show Up

Inge Simonis
Ceramic Design by Inge Simonis
Inge Simonis
Inge Simonis

Show up

Show up

Clayform
ClayForm, design uit Denemarken
Show Up
Moe maar voldaan, dag Show Up!

 

Zoals je ziet, was er enorm veel moois te zien bij Show Up. Het was dus best een klus om m’n enorme hoeveelheid foto’s terug te brengen tot een redelijk overzichtelijke collectie voor dit artikel. Ik hoop dat jullie zo ook een beetje mee hebben kunnen genieten van Show Up en wie weet tot de volgende editie!

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Mirjam Hart schreef:

  Mooie foto’s! Jammer dat we niet dezelfde dag gingen..!

  1. styledbysabine schreef:

   Dank je wel! Ja jammer he! Volgende keer beter!

 2. Ayla schreef:

  Super leuke blog! En was reuze gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *