Over

Mijn naam is Sabine, ik ben 30 jaar en heb een passie voor alles wat met wonen en interieurstyling te maken heeft. Hoewel ik altijd al met veel plezier naar alle woonprogramma’s op tv keek, ben ik pas jaren later iets met mijn voorliefde voor interieur gaan doen. Dit werd uitgelokt door een verhuizing, waarbij ik ons nieuwe huis vanaf nul helemaal kon gaan inrichten. Dit vond ik zo ontzettend leuk, dat ik al gauw na de verhuizing een Instagram account begon om mijn enthousiasme te delen. Niet veel later was ook mijn blog een feit, waardoor ik mijn liefde voor interieurstyling, schrijven en fotograferen ultiem kan combineren.

 

Naar aanleiding van mijn online activiteiten op het gebied van interieur, werd ik ook steeds vaker offline gevraagd om interieuradvies te geven. Ik geniet er zo van om mensen te helpen met het inrichten van hun woning, dat ik inmiddels van mijn passie mijn beroep heb gemaakt. Als interieurstylist zorg ik dat het huis van mijn klanten hun persoonlijkheid reflecteert en als een warme deken aanvoelt.

 

Op styledbysabine.com geef ik je inspiratie voor je interieur, laat ik je zien waar je de leukste items kunt scoren en kun je geregeld binnenkijken in ons huis. Wil je elke dag een nieuw plaatje zien en geïnspireerd worden door de steeds wisselende aankleding van ons interieur? Volg mij dan ook op Instagram of Facebook.

 

Om contact met mij op te nemen kun je een e-mail sturen naar info@styledbysabine.com of vul je het contactformulier op de website in.