Interieuradvies

Krijg jij ook altijd enorm veel inspiratie van de mooie plaatjes op Instagram en Pinterest? Maar lukt het je niet dit naar je eigen huis te vertalen?

Twijfel je al langer om de muren een kleurtje te geven, maar blijven ze ondertussen nog steeds wit?

Heb je wel al die leuke items in huis, maar lukt het je niet om er één geheel van te maken?

Een professioneel interieuradvies kan hierbij een uitkomst zijn!

 

interieuradvies door sabine

Als interieurstylist help ik je met het inrichten van je woning op zo’n manier dat het interieur jouw persoonlijkheid reflecteert. Een huis moet als een warme deken aanvoelen en ik wil dat ook jij dat ervaart zo gauw je binnenstapt. Hebben jij en je partner een totaal andere woonsmaak? Dan is mijn missie pas geslaagd als ik jullie smaken bijeen gebracht heb in een interieur waar jullie je beiden thuis voelen.  Dit betekent ook dat ik altijd meedenk over het zo functioneel mogelijk maken van een inrichting. Want wat heb je immers aan een mooi interieur als je er vervolgens niet handig en prettig in kunt leven en functioneren?

Naast de juiste meubels en accessoires mogen planten wat mij betreft niet meer ontbreken in je interieur. Als interieurstylist met groene vingers kan ik je niet alleen adviseren over de best passende planten, maar geef ik je ook adviezen over de verzorging ervan.

Mijn werkgebied bevindt zich met name in (de omgeving van) Amsterdam.

tarieven interieuradvies

Omdat elk huis en elke wens anders is, heb ik geen uitgebreide tarievenlijst op mijn website staan. Ik inventariseer graag je wensen om met een passende offerte te komen. Om toch een idee te geven van mijn tarieven, heb ik hieronder twee veel voorkomende voorbeelden gezet. Ik werk altijd met vooraf afgesproken bedragen waarin de BTW is inbegrepen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Totaal interieuradvies o.b.v. één verdieping van een gemiddelde eengezinswoning
Intake
Moodboard
Plattegrond
Shoppinglijst
Presentatie interieuradvies
Stylen op locatie
Prijs: 950 euro

Basis interieuradvies
2 uur mondeling advies aan huis
Stel al je vragen
Prijs: 225 euro

Extra opties
Aankoopbegeleiding (ik ga met je mee winkelen en help je om de beste keuzes te maken)
Verkoopstyling
Interieurfotografie

Prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding a 35 ct per km (gerekend vanaf Broek in Waterland).

Zoek jij een interieurstylist in regio Amsterdam? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Sabine was able to bring our million ideas together and created spaces that reflected who we are as people. When you walk into our home, it feels like US. She totally nailed our style. Truly, we couldn't have done it without her!

Michelle J. Amsterdam Totaal interieuradvies 27 september 2017